023 8200 370 / 06 3002 2500 info@customoffice.nl

KANTOORHUISVESTING CONTACT

nieuwe inrichting van uw kantoorhuisvesting?

Neem nu contact met ons op via onderstaand contactformulier of via onze contactgegevens en wij maken uw kantoorhuisvesting weer helemaal actueel.

Wij helpen u graag bij het nemen van de juiste beslissingen bij het vormgeven van uw kantoorhuisvesting en bij de begeleiding van uw kantoor herhuisvesting of kantoorverbouwing.

 

 

Contact gegevens

Email

info@customoffice.nl

Adres

Pastorieweg 3, 2071 AR Santpoort-Noord

Telefoon

023 – 8200 370

06 – 3002 2500

 

kaart Haarlem-Amsterdam

contactformulier

Interieurfoto vanuit de bovenste verdieping van een kantoor naar buiten op Schiphol-Rijk met uitzicht op het dakterras en omliggende kantoren

kantoorhuisvesting Advies & Gebouwbeoordeling

Verbouwen of verhuizen?

Custom Office helpt u bij vragen over een verandering van uw kantoorhuisvesting. Minder of juist meer kantoorruimte? Is een kantoorverbouwing voordeliger dan een nieuw kantoor? Maar verhuizen is misschien minder verstorend? Wat zijn de gevolgen voor mijn kantoorhuisvesting bij een verandering naar een andere werkvorm zoals bijvoorbeeld het “Nieuwe Werken”. Of is het thuiswerken van tegenwoordig de toekomst?

Custom Office is de full service provider voor advies over, en begeleiding van kantoorhuisvesting veranderingen waaronder kantoorverbouwingen, samenvoeging van kantoren, haalbaarheidsonderzoeken, werkplekoptimalisatie en bepaling van verbouwings- en inrichtingskosten.

Ook begeleiden wij de organisatie van een bedrijfsverhuizing evenals het verkrijgen van de meest optimale werkplekindeling. En evenzeer de vormgeving van het interieur net als de verbetering van kantoor akoestiek.

 

Herhuisvesting begeleiding

Interieur ontwerp & projectmanagement

Custom Office ontzorgt uw bedrijf tijdens een kantoorverbouwing. Vanaf het bepalen van uw wensen en eisen pakket. Ook maken wij het indelingsplan en interieur ontwerp. Daarnaast begeleiden wij de aanbesteding en de verbouwing tot en met de oplevering en evenzeer de  verhuizing intern of naar een nieuw kantoorpand. Daarmee behoudt u altijd de controle en het overzicht. Bovendien ondervindt u zo min mogelijk overlast voor uw kernactiviteiten. 

3D rendering accountantskantoor  heerhugowaard 2

De inrichting van uw kantoor begint hier

Sinds 1994 adviseert Custom Office bedrijven bij het beoordelen van het meest geschikte kantoor, het realiseren van de ideale werkomgeving, het stylen en ontwerpen van inspirerende interieurs, het begeleiden van kantoorverbouwingen en het organiseren van  interne of externe verhuizingen.

kantoren aan het ij in amsterdam