023 8200 370 / 06 3002 2500 info@customoffice.nl

Kantoorhuisvesting Gebouwbeoordeling

Het vergelijken van kantoren is niet eenvoudig. Kantoren lijken op het eerste gezicht gelijkwaardig als er puur naar m2 en de huurprijs wordt gekeken. De indeelbaarheid en de installaties zijn voor elk gebouw echter anders. Daardoor is een kantoor in meer of mindere mate voor u geschikt. Met onze gebouwbeoordeling service heeft u een verantwoorde en goed onderbouwde keuze bij het vinden van geschikte kantoorhuisvesting.

Custom Office vergelijkt twee of meer kantoorpanden zowel kwalitatief als kwantitatief. Als uitgangspunt doen wij een zogenaamde nul-meting waarin we de basis vereisten vastleggen. Vervolgens zetten wij die af tegen uw vraagprofiel. Immers, een kantoor wat voor uw bedrijf geschikt lijkt is misschien niet passend te maken. Ook kan het zijn dat een gebouw weliswaar geschikt is maar eigenlijk te duur vanwege de faciliteiten en installaties waar u geen gebruik van maakt (maar wel voor betaald). 

De flexibiliteit en indeelbaarheid van een pand worden bepaald door de gebouw structuur ofwel de stramien indeling. Dit is  plek van de dragende wanden of kolommen van een gebouw. Ook de kwaliteit en  het type gebouwinstallaties bepalen de geschiktheid. Aanpassingen en uitbreidingen aan installaties zijn kostbaar. Een aantrekkelijk lijkend kantoor waarbij eerst extra investeringen moeten worden gedaan om het kantoor geschikt te maken voor uw bedrijf kan na onderzoek uiteindelijk toch duurder of kleiner zijn dan een vergelijkbaar kantoor.

 

Wandelaars in een straat is tussen kantoorgebouwen op de Zuidas van Amsterdam

Service

Bouwtekening Icoon

Project Management

Onze projectmanagers regelen de  verbouwing of herhuisvesting van uw kantoor tot en met de inrichting en verhuizing.

Computer werkplek Icoon

Werkplek Optimalisatie

Met werkplek optimalisatie zorgen we voor een optimale indeling van uw kantoorruimte en ideale opstelling van uw werkplekken.

Icoon van een Interieur van een fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Onze interieur ontwerpers staan garant voor een stijlvol interieur ontwerp en houden rekening met al uw wensen en eisen.

Icoon van een kantoor met een verfroller

Kantoor Verbouwing

Wij begeleiden de kantoor verbouwing vanaf  de bouwtekeningen, inkoop en bouw coördinatie, tot aan de oplevering.

Kantoorhuisvesting onder een vergrootglas Icoon

Kantoor Huisvesting Advies

Met onze Kantoorhuisvesting Advies Service behaalt u het beste rendement uit uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting.

Icoon van 3 verschillende kantoorgebouwen naast elkaar

Gebouw Beoordeling

Elk gebouw is anders. Daarom is het ene gebouw beter voor uw bedrijf geschikt dan het andere. Wij zoeken voor u uit waar de verschillen zitten.

kantoor Gebouwbeoordeling

Sinds 1994 adviseert Custom Office bedrijven bij het beoordelen van het meest geschikte kantoor, het realiseren van de ideale werkomgeving, het stylen en ontwerpen van inspirerende interieurs, het begeleiden van kantoorverbouwingen en het organiseren van  interne of externe verhuizingen.

Nachtopname van de skyline in het kantoren centrum van Londen vanaf een terras aan de Thames

De inrichting van uw kantoor begint hier

Meer weten?

Custom Office begeleidt en adviseert bedrijven bij de inrichting van het kantoor. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

info@customoffice.nl
023 - 8200 370
06 - 3002 2500

contactformulier