+31 (23) 8200 370 info@customoffice.nl

Kantoorhuisvesting Interieur Ontwerp

Custom Office is de #1 service provider voor het interieurontwerp van de kantoorhuisvesting. Sinds 1994 helpen wij bedrijven bij de inrichting van het kantoor. Daarbij krijgt u van ons advies over de beste kantoorhuisvesting. Ook begeleiden wij de verbouwing van uw kantoor. Bovendien is ons interieurontwerp betaalbaar en inspirerend.

Elk bedrijf is anders. Daarom is ook enkele kantoor anders. De vormgeving en inrichting van het kantoor ondersteunen het beeld wat mensen vormen bij het zien van uw bedrijf hebben. Ons interieurontwerp is afgestemd op uw type bedrijf. Daarbij voldoet het interieurontwerp aan het door u gewenste beeld. Ook de werkplekindeling en inrichting wordt door onze ontwerpers optimaal afgestemd op de structuur en opbouw van uw organisatie. Daardoor verkrijgt u het optimale rendement uit uw kantoorhuisvesting.

Een goed kantoor moet niet alleen functioneel zijn. Ook het plezier waarmee uw medewerkers naar kantoor gaan wordt steeds belangrijker. Zeker nu het thuiswerken steeds meer aan populariteit aan het winnen is. Daardoor krijgt het kantoor ook meer de functie van een clubhuis. Collega’s willen elkaar kunnen blijven ontmoeten. Daarbij wordt een uitnodigende, inspirerend en onderscheidend kantoor door steeds meer bedrijven als essentieel gezien.

Custom Office - Office Service Provider 8
Custom Office - Office Service Provider 8

Kantoorhuisvesting Interieurontwerp Advies

Bij het vormgeven van een goede kantooromgeving moet de juiste balans  worden gevonden tussen uitstraling, functionaliteit, budget en techniek.

Ontwerpen van Custom Office sluiten aan bij uw organisatie, budget en planning, voldoen aan Bouwbesluit en ARBO en houden rekening met de gebouwstructuur, de aanwezige installaties en gebouw akoestiek.

In eerste instantie brengen wij uw wensen en vereiste criteria in beeld, ook wel Programma van Eisen of PvE genoemd, en vertalen dit naar het schetsontwerp.

Vanuit het schetsontwerp wordt het interieurontwerp verder uitgewerkt  naar het definitief ontwerp: Werkplek lay-out, verlichtingsplan, materialen,  kleur, sfeer, stijl en inrichting met standaard werkplekmeubilair en maatwerk meubilair zoals receptiebalies, vergadertafels, pantrymeubilair, kastenwanden, lounge meubilair, garderobes, bars, akoestische voorzieningen.

Service

Bouwtekening Icoon

Project Management

Onze projectmanagers regelen de  verbouwing of herhuisvesting van uw kantoor tot en met de inrichting en verhuizing.

Computer werkplek Icoon

Werkplek Optimalisatie

Met werkplek optimalisatie zorgen we voor een optimale indeling van uw kantoorruimte en ideale opstelling van uw werkplekken.

Icoon van een Interieur van een fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Onze interieur ontwerpers staan garant voor een stijlvol interieur ontwerp en houden rekening met al uw wensen en eisen.

Icoon van een kantoor met een verfroller

Kantoor Verbouwing

Wij begeleiden de kantoor verbouwing vanaf  de bouwtekeningen, inkoop en bouw coördinatie, tot aan de oplevering.

Kantoorhuisvesting onder een vergrootglas Icoon

Kantoor Huisvesting Advies

Met onze Kantoorhuisvesting Advies Service behaalt u het beste rendement uit uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting.

Icoon van 3 verschillende kantoorgebouwen naast elkaar

Gebouw Beoordeling

Elk gebouw is anders. Daarom is het ene gebouw beter voor uw bedrijf geschikt dan het andere. Wij zoeken voor u uit waar de verschillen zitten.

Waarom kantoorhuisvesting Interieurontwerp advies?

Custom Office is de #1 service provider voor de kantoorhuisvesting. Sinds 1994 helpen wij bedrijven bij het vinden van het meest geschikte kantoor, het vormgeven van bestaande en nieuwe interieurs, het coördineren van kantoorverbouwingen en bij de organisatie van interne of externe verhuizingen.

Nachtopname van de skyline in het kantoren centrum van Londen vanaf een terras aan de Thames

De Toekomst van kantoorhuisvesting begint hier

Meer weten?

Wij zijn de full service provider voor de kantoorhuisvesting en helpen u graag bij een verandering van uw huisvesting.

info@customoffice.nl
2071 AR Santpoort-Noord
+31 (0) 23-5629796

contactformulier

14 + 5 =