023 8200 370 / 06 3002 2500 info@customoffice.nl

Kantoorhuisvesting Service Provider

Custom Office is de full service provider voor het begeleiden  van bedrijven bij de kantoorhuisvesting. Sinds 1994  ondersteunen wij u bij het optimaliseren van uw kantoor. Vanaf het bepalen van uw ruimtebehoefte en het opstellen van uw eisen en wensenpakket en het kantoorontwerp.

Bedrijven veranderen regelmatig de kantoorhuisvesting. Enerzijds door middel van een verbouwing of anderzijds door een verhuizing. Bijvoorbeeld bij het einde van een huurcontract. Maar ook groei of krimp van uw bedrijf kan hiervoor de reden zijn. Ook de keuze voor een andere werkvorm, zoals van het traditionele cellenkantoor naar het “Hybride Werken“, leidt meestal tot een aangepaste kantoorhuisvesting.

 

kantoor stilte werkplekken

Service

Bouwtekening Icoon

Project Management

Onze projectmanagers regelen de  verbouwing of herhuisvesting van uw kantoor tot en met de inrichting en verhuizing.

Computer werkplek Icoon

Werkplek Optimalisatie

Met werkplek optimalisatie zorgen we voor een optimale indeling van uw kantoorruimte en ideale opstelling van uw werkplekken.

Icoon van een Interieur van een fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Onze interieur ontwerpers staan garant voor een stijlvol kantoorontwerp en houden rekening met al uw wensen en eisen.

Icoon van een kantoor met een verfroller

Kantoor Verbouwing

Wij begeleiden de kantoor verbouwing vanaf  de bouwtekeningen, inkoop en bouw coördinatie, tot aan de oplevering.

Kantoorhuisvesting onder een vergrootglas Icoon

Kantoor Huisvesting Advies

Met onze Kantoorhuisvesting Advies Service behaalt u het beste rendement uit uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting.

Icoon van 3 verschillende kantoorgebouwen naast elkaar

Gebouw Beoordeling

Elk gebouw is anders. Daarom is het ene gebouw beter voor uw bedrijf geschikt dan het andere. Wij zoeken voor u uit waar de verschillen zitten.

Interieurfoto thuiswerkplek - bureau bij het raam

Huisvesting Advies & Gebouwbeoordeling

Custom Office ondersteunt uw bedrijf bij een verandering van uw kantoorhuisvesting. Bijvoorbeeld bij een herinrichting, maar ook bij een verbouwing en bij een verhuizing. Wij adviseren u bij de keuze van het juiste kantoorinrichting concept en helpen u bij het inventariseren van uw kantoor vereisten. Daarnaast geven wij uw interieur vorm en houden rekening met een goede kantoorakoestiek. Ook beoordelen wij uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting op geschiktheid.

Daarnaast onderzoeken wij de haalbaarheid van bijvoorbeeld de samenvoeging van kantoren en stellen we budgetten en planningen op. Tenslotte begeleiden we volledige herhuisvestingprojecten inclusief bouwvergunning aanvragen, aanbestedingen, bouwbegeleiding en verhuisbewegingen.

over ons

25+ jaar kantoorhuisvesting begeleiding

Custom Office is  een projectmanagement en  architectenbureau gespecialiceerd in de (her)inrichting binnen kantooromgevingen. Wij begeleiden sinds 1994 bedrijven bij een verandering van de kantoorhuisvesting en het ontwerpen en stylen van de inrichting. Onze missie is het realiseren van een gezonde, duurzame, betaalbare, inspirerende en esthetische verantwoorde kantoorhuisvesting.

montevideo rotterdam

De inrichting van  uw kantoorhuisvesting begint hier

Meer weten?

Custom Office begeleidt en adviseert bedrijven bij de inrichting van kantoorhuisvesting. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

info@customoffice.nl
023 – 8200 370
06 – 3002 2500

contactformulier