+31 (23) 8200 370 info@customoffice.nl

KantoorVerbouwing begeleiding

Een verandering of aanpassing van uw kantoorhuisvesting kan tot een complete verbouwing leiden. Custom Office organiseert de gehele kantoorverbouwing: Vanaf de voorbereiding tot en met de oplevering. Tijdens de uitvoering sturen wij de leveranciers en aannemers aan. Tevens wordt door ons het werk gecontroleerd.

Custom Office treedt tijdens de kantoorverbouwing op als uw toezichthouder, bouwcoördinator, budget- en planning bewaker. Daardoor worden onduidelijkheden tijdens de verbouwing snel worden opgelost. Ook kunt u uw verbouwingsplannen op tijd bijsturen of aanpassen als dat nodig is.

Daardoor kunt u zich op uw kernactiviteiten blijven focussen terwijl u altijd het overzicht behoudt.

Custom Office - Office Service Provider 9
Custom Office - Office Service Provider 9

Verbouwen zonder zorgen

Bij een begeleiding van een kantoorverbouwing

komt vaak veel meer kijken dan gedacht. Zelfs het “simpel” verplaatsen van een werkplek kan grote gevolgen hebben.  Bijvoorbeeld tot reparaties aan plafonds en vloeren. Maar ook tot aanpassingen aan installaties zoals verlichting, data, luchtbehandeling en beveiligingssystemen.  Wanneer dit zonder geschikte tekeningen wordt gedaan kan dit fouten tot gevolg hebben. Ook zijn er misschien vergunningen vereist. Custom Office signaleert deze gevolgen en brengt die voor u in beeld.

Custom Office bespaart u veel tijd, extra kosten en frustraties bij een verbouwing. Leveranciers en aannemers schetsen vaak een verkeerd beeld en zetten u onterecht onder druk om beslissingen te forceren. Onze projectmanagers zorgen ervoor dat alles op zijn tijd komt. Omdat wij overal rekening mee houden zoals met de aanwezige inrichting, installaties, zoals data, beveiliging, ventilatie, verlichting en regelgeving zoals ARBO en Het Bouwbesluit, ziet u niets over het hoofd.

Service

Bouwtekening Icoon

Project Management

Onze projectmanagers regelen de  verbouwing of herhuisvesting van uw kantoor tot en met de inrichting en verhuizing.

Computer werkplek Icoon

Werkplek Optimalisatie

Met werkplek optimalisatie zorgen we voor een optimale indeling van uw kantoorruimte en ideale opstelling van uw werkplekken.

Icoon van een Interieur van een fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Onze interieur ontwerpers staan garant voor een stijlvol interieur ontwerp en houden rekening met al uw wensen en eisen.

Icoon van een kantoor met een verfroller

Kantoor Verbouwing

Wij begeleiden de kantoor verbouwing vanaf  de bouwtekeningen, inkoop en bouw coördinatie, tot aan de oplevering.

Kantoorhuisvesting onder een vergrootglas Icoon

Kantoor Huisvesting Advies

Met onze Kantoorhuisvesting Advies Service behaalt u het beste rendement uit uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting.

Icoon van 3 verschillende kantoorgebouwen naast elkaar

Gebouw Beoordeling

Elk gebouw is anders. Daarom is het ene gebouw beter voor uw bedrijf geschikt dan het andere. Wij zoeken voor u uit waar de verschillen zitten.

Waarom kantoorverbouwing begeleiding?

Custom Office is de #1 service provider voor de kantoorhuisvesting. Sinds 1994 begeleiden we bedrijven bij het vinden van het meest geschikte kantoor, het vormgeven van bestaande en nieuwe interieurs, het coördineren van kantoorverbouwingen en bij de organisatie van interne of externe verhuizingen.

Panorama nachtfoto aan de thames in Londen - Skyline kantoren Londen

De Toekomst van kantoorhuisvesting begint hier

Meer weten?

Wij zijn de full service provider voor de kantoorhuisvesting en helpen u graag bij een verandering van uw huisvesting.

info@customoffice.nl
2071 AR Santpoort-Noord
+31 (0) 23-5629796

contactformulier

13 + 6 =