023 8200 370 / 06 3002 2500 info@customoffice.nl

Werkplek Optimalisatie

Veel bedrijven maken niet optimaal gebruik van de beschikbare kantoorruimte door een inefficiënte werkplekopstelling of kantoorindeling. Maar ook een verandering in kantoorgebruik, doordat bijvoorbeeld meer wordt thuisgewerkt vraagt vaak om een andere werkplekopstelling en lay-out van het kantoor. Met werkplek optimalisatie halen wij voor u elke m2 uit uw kantoor overeenkomstig de wettelijke vastgestelde norm hiervoor NEN1824:2010 en tijdelijke aanvulling in verband met de COVID-19 maatregelen.

Custom Office maakt door middel van een quick-scan snel inzichtelijk wat de mogelijkheden en kosten zijn om uw huidige kantoor optimaler in te delen of aan te passen aan een andere werkplek opzet met behulp van indelingsplattegronden en 3D-visualisaties.

3D rendering Schut notariskantoor hal
3D rendering Schut birdseye

Meer rendement met minder m2

Werkplek Optimalisatie Quick-Scan

Sinds het begin van de corona crisis beschouwen veel bedrijven het thuiswerken als een volwaardige werkvorm. Dankzij de moderne software zoals Zoom en het snelle internet vindt online werken en vergaderen tegenwoordig vanuit huis probleemloos plaats.

Twee op de drie werknemers geven aan ook ná de coronacrisis graag een paar dagen in de week thuis te willen werken. De betere balans tussen werk en privé en de afname van de reistijd en de filestress wordt als zeer positief ervaren. Tevens vinden veel thuiswerkers dat zij efficiënter met de werktijd kunnen indelen. Wel wordt het persoonlijk contact met collega’s gemist.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat de fysieke aanwezigheid van collega’s leidt tot betere interactie, samenwerking en creativiteit. Het ontmoeten van collega’s, socializen en het versterken van de bedrijfscultuur worden de nieuwe pijlers van het kantoor. De traditionele, functionele rol van het kantoor is aan het verdwijnen. Kantoren krijgen steeds meer een socialere functie zoals bij een clubhuis. Dit vraagt om ontwerp aanpassingen aan de inrichting, de layout, het interieur en de kantoorakoestiek.

Custom Office maakt door middel van een quick-scan snel inzichtelijk  wat de mogelijkheden en kosten zijn om uw huidige kantoor efficiënter in te delen en aan te passen aan nieuwe kantoorconcepten zoals het “Hybride Werken” en het “Nieuwe Werken”, of bijvoorbeeld door het samenvoegen van kantoren.

 

Service

Bouwtekening Icoon

Project Management

Onze projectmanagers regelen de  verbouwing of herhuisvesting van uw kantoor tot en met de inrichting en verhuizing.

Computer werkplek Icoon

Werkplek Optimalisatie

Met werkplek optimalisatie zorgen we voor een optimale indeling van uw kantoorruimte en ideale opstelling van uw werkplekken.

Icoon van een Interieur van een fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Onze interieur ontwerpers staan garant voor een stijlvol kantoorontwerp en houden rekening met al uw wensen en eisen.

Icoon van een kantoor met een verfroller

Kantoor Verbouwing

Wij begeleiden de kantoor verbouwing vanaf  de bouwtekeningen, inkoop en bouw coördinatie, tot aan de oplevering.

Kantoorhuisvesting onder een vergrootglas Icoon

Kantoor Huisvesting Advies

Met onze Kantoorhuisvesting Advies Service behaalt u het beste rendement uit uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting.

Icoon van 3 verschillende kantoorgebouwen naast elkaar

Gebouw Beoordeling

Elk gebouw is anders. Daarom is het ene gebouw beter voor uw bedrijf geschikt dan het andere. Wij zoeken voor u uit waar de verschillen zitten.

Werkplek Optimalisatie Werkt

Sinds 1994 adviseert Custom Office bedrijven bij het beoordelen van het meest geschikte kantoor, het realiseren van de ideale werkomgeving, het stylen en ontwerpen van inspirerende interieurs, het begeleiden van kantoorverbouwingen en het organiseren van  interne of externe verhuizingen.

Panorama nachtfoto van de Office Skyline in Londen genomen vanaf een terras aan de Thames

De inrichting van uw kantoor begint hier

Meer weten?

Custom Office begeleidt en adviseert bedrijven bij de inrichting van het kantoor. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

info@customoffice.nl
023 - 8200 370
06 - 3002 2500

contactformulier