023 8200370 / 06 30022500 info@customoffice.nl

Werkplek Optimalisatie

Veel bedrijven maken niet optimaal gebruik van de beschikbare kantoorruimte door een inefficiënte werkplekopstelling of kantoorindeling. Maar ook een verandering in kantoorgebruik, doordat bijvoorbeeld meer wordt thuisgewerkt vraagt vaak om een andere werkplekopstelling en lay-out van het kantoor. Met werkplek optimalisatie halen wij voor u elke m2 uit uw kantoor overeenkomstig de wettelijke vastgestelde norm hiervoor NEN1824:2010 en tijdelijke aanvulling in verband met de COVID-19 maatregelen.

Custom Office maakt door middel van een quick-scan snel inzichtelijk wat de mogelijkheden en kosten zijn om uw huidige kantoor optimaler in te delen of aan te passen aan een andere werkplek opzet met behulp van indelingsplattegronden en 3D-visualisaties.

modern kantoorgebouw skyline
Interieur - Open office kantoorconcept

Meer rendement met minder m2

Werkplek Optimalisatie Quick-Scan

Sinds het begin van de corona crisis beschouwen veel bedrijven het thuiswerken als een volwaardige werkvorm. Dankzij de moderne software zoals Zoom en het snelle internet vindt online werken en vergaderen tegenwoordig vanuit huis probleemloos plaats.

Twee op de drie werknemers geven aan ook ná de coronacrisis graag een paar dagen in de week thuis te willen werken. De betere balans tussen werk en privé en de afname van de reistijd en de filestress wordt als zeer positief ervaren. Tevens vinden veel thuiswerkers dat zij efficiënter met de werktijd kunnen indelen. Wel wordt het persoonlijk contact met collega’s gemist.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat de fysieke aanwezigheid van collega’s leidt tot betere interactie, samenwerking en creativiteit. Het ontmoeten van collega’s, socializen en het versterken van de bedrijfscultuur worden de nieuwe pijlers van het kantoor. De traditionele, functionele rol van het kantoor is aan het verdwijnen. Kantoren krijgen steeds meer een socialere functie zoals bij een clubhuis. Dit vraagt om ontwerp aanpassingen aan de inrichting, de layout, het interieur en de kantoorakoestiek.

Custom Office maakt door middel van een quick-scan snel inzichtelijk  wat de mogelijkheden en kosten zijn om uw huidige kantoor efficiënter in te delen en aan te passen aan nieuwe kantoorconcepten zoals het “Hybride Werken” en het “Nieuwe Werken”, of bijvoorbeeld door het samenvoegen van kantoren.

 

Service

Bouwtekening Icoon

Project Management

Onze projectmanagers regelen de  verbouwing of herhuisvesting van uw kantoor tot en met de inrichting en verhuizing.

Computer werkplek Icoon

Werkplek Optimalisatie

Met werkplek optimalisatie zorgen we voor een optimale indeling van uw kantoorruimte en ideale opstelling van uw werkplekken.

Icoon van een Interieur van een fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Onze interieur ontwerpers staan garant voor een stijlvol kantoorontwerp en houden rekening met al uw wensen en eisen.

Icoon van een kantoor met een verfroller

Kantoor Verbouwing

Wij begeleiden de kantoor verbouwing vanaf  de bouwtekeningen, inkoop en bouw coördinatie, tot aan de oplevering.

Kantoorhuisvesting onder een vergrootglas Icoon

Kantoor Huisvesting Advies

Met onze Kantoorhuisvesting Advies Service behaalt u het beste rendement uit uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting.

Icoon van 3 verschillende kantoorgebouwen naast elkaar

Gebouw Beoordeling

Elk gebouw is anders. Daarom is het ene gebouw beter voor uw bedrijf geschikt dan het andere. Wij zoeken voor u uit waar de verschillen zitten.

Waarom Werkplek Optimalisatie?

Custom Office is de #1 service provider voor de kantoorhuisvesting. Sinds 1994 helpen wij bedrijven bij het vinden van het meest geschikte kantoor, het vormgeven van bestaande en nieuwe interieurs, het coördineren van kantoorverbouwingen en bij de organisatie van interne of externe verhuizingen.

Panorama nachtfoto van de Office Skyline in Londen genomen vanaf een terras aan de Thames

Meer weten?

Wij zijn de full service provider voor de kantoorhuisvesting en helpen u graag bij een verandering van uw huisvesting.

info@customoffice.nl
+31 (0) 23-8200370
+31 (0) 6-30022500

contactformulier