023 8200 370 / 06 3002 2500 info@customoffice.nl

Projectmanagement  en architectenbureau voor de (her)huisvesting in kantoren

meer rendement uit uw kantoorhuisvesting

Custom Office helpt uw bedrijf bij het zo optimaal mogelijk gebruik maken van kantoorruimte. Bij een herhuisvesting gaat vaak veel kostbare ruimte verloren doordat niet efficient gebruik wordt gemaakt van de ruimte. Bijvoorbeeld bij de positie van tussenwanden. Weinigen beseffen dat bij kantoorgebouwen de indeelbaarheid in hoge mate is voorbepaald door de gebouw structuur. Daardoor gaat er bij het ene type gebouw minder ruimte verloren dan bij een ander type en is het ene type flexibeler indeelbaar dan het andere type. Wanneer de bouwkundige beperkingen van een gebouw bij u bekend zijn haalt u eenvoudig meer rendement uit uw kantoorhuisvesting.

 

accountantantskantoor zaandam

over ons

Project- en architectenbureau  voor de kantoorhuisvesting en inrichting van kantooromgevingen

Custom Office begeleidt bedrijven bij het verkrijgen van de beste kantoorhuisvesting.  Sinds 1994 hebben wij vele bedrijven geholpen bij het beoordelen, inrichten, vormgeven en verbouwen van bestaande of nieuwe kantoren en bij het organiseren van de herhuisvesting.

Onze missie is het realiseren van een gezonde, duurzame, betaalbare, inspirerende en esthetische verantwoorde werkplekomgeving.

bedrijven

hoofdkantoren

multi nationals

Ons Team

Het team van  Custom Office bestaat uit ervaren projectmanagers met ieder zijn eigen specialisatie waardoor er de ideale mix is om elk kantoorhuisvesting vraagstuk op te lossen: Vanaf het ontwikkelen van het meest optimale werkplekconcept tot en met de kantoor verbouwing en de verhuizing.

Terry Liem

Terry Liem

Projectmanager

Bouwkundig ingenieur / Architect

Sebastiaan Vierkant

Sebastiaan Vierkant

Projectmanager

Hospitality / Vastgoedmanagement

Jurgen Ditzel

Jurgen Ditzel

Projectmanager

Bouwkundige / Operations

Interieurfoto van thuiswerkplek - werkplek aan de eettafel

Werkplek optimalisatie

Door veranderde omstandigheden, nieuwe kantoorhuisvesting trends, groei of krimp wijzigt ook vaak de werkvorm en de opstelling van de werkplekken. Wanneer uw kantooromgeving slim wordt ingedeeld kan er misschien veel ruimte worden gewonnen. Bovendien worden hiermee veel kosten bespaard. Want als er meer werkplekken kunnen worden opgesteld is een verhuizing misschien niet meer nodig.

Ook krijgt u meer rendement uit uw kantoorhuisvesting met de juiste inrichting van uw kantoor. Het hybride werken lijkt de werkvorm van de toekomst te gaan worden en het thuiswerken steeds meer geaccepteerd.  Veel mensen geven aan dat zij graag een paar dagen in de week thuis willen werken. Daarentegen missen zij wel het contact met collega’s.  Daardoor wijzigt ook de rol van het traditionele kantoor naar clubhuis kantoor welke uitnodigend is, en waar de collega’s ook elkaar kunnen ontmoeten. Daardoor krijgt het kantoor ook steeds meer een sociale functie.

Wanneer het kantoor aanvoelt als thuishonk verhoogt dit het werkplezier van uw collega’s en het slagen van een succesvolle kantoorhuisvesting.

Service

Bouwtekening Icoon

Project Management

Onze projectmanagers regelen de  verbouwing of herhuisvesting van uw kantoor tot en met de inrichting en verhuizing.

Cumputer werkplek Icoon

Werkplek Optimalisatie

Met werkplek optimalisatie zorgen we voor een optimale indeling van uw kantoorruimte en ideale opstelling van uw werkplekken.

Icoon van een Interieur van een fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Onze interieur ontwerpers staan garant voor een stijlvol interieur ontwerp en houden rekening met al uw wensen en eisen.

Icoon van een kantoor met een verfroller

Kantoor Verbouwing

Wij begeleiden de kantoor verbouwing vanaf  de bouwtekeningen, inkoop en bouw coördinatie, tot aan de oplevering.

Kantoorhuisvesting onder een vergrootglas Icoon

Kantoor Huisvesting Advies

Met onze Kantoorhuisvesting Advies Service behaalt u het beste rendement uit uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting.

Icoon van 3 verschillende kantoorgebouwen naast elkaar

Gebouw Beoordeling

Elk gebouw is anders. Daarom is het ene gebouw beter voor uw bedrijf geschikt dan het andere. Wij zoeken voor u uit waar de verschillen zitten.

De inrichting van uw kantoor begint hier

Meer weten?

Custom Office begeleidt en adviseert bedrijven bij de inrichting van het kantoor. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

info@customoffice.nl
023 - 8200 370
06 - 3002 2500

contactformulier