023 8200 370 / 06 3002 2500 info@customoffice.nl

Herhuisvesting Begeleiding

Project uitgelicht – KCB

Sinds 1998 is Custom Office de adviseur van KCB voor de herhuisvesting begeleiding van haar hoofd- en rayonkantoren.

Daarbij hebben wij voor KCB niet alleen de kantoorrenovatie en -inrichting gecoördineerd maar ook de organisatie van de verhuizingen naar de nieuwe vestigingen begeleidt en bovendien het interieur van KCB ontworpen.

Een karakteristieke, duurzame, groene uitstraling is geïmplementeerd waarmee een unieke uniforme huisstijl is gecreëerd. Deze past goed bij de identiteit en werkzaamheden van KCB en is in al haar kantoren duidelijk herkenbaar terug te zien.

Details

3500m2, 160 Werkplekken

Hoofd- en rayonkantoren

Zoetermeer, Schiphol-Rijk, Naaldwijk, Barendrecht

Interieur foto kantoor KCB Zoetermeer - lunchruimte met zit/statafel  en langen eetbank langs wand met spiegel. Op de achtergrond viltstroken wand en ledpaneel met vruchtenafbeelding
Interieurfoto KCB Zoetermeer - amoebe wachtbank bij receptie met op de achtergrond afbeeldingen aan de wand van inspectieterreinen
Interieurfoto kantoor KCB Zoetermeer - Gang met ledlichtpanelen aan de wand voorzien van afbeeldingen van zaden en vruchten. Op de vloer groene (gras) tapijttegels  met aan weerzijden uitlopend in grijs (kiezels)

Project Info

Herhuisvesting Begeleiding KCB

Het Kwaliteits-Controle-Bureau (KCB) is een zelfstandig bestuursorgaan en wordt aangestuurd door het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit.

De belangrijkste taak van het KCB is het inspecteren van verse groenten en fruit, snijbloemen en potplanten uit binnen en buitenland.

De rayon kantoren van KCB fungeren enerzijds als flex kantoor vanwege de vele buitendienst medewerkers die dagelijks op diverse locatie in Nederland producten inspecteren. Anderzijds hebben deze kantoren een publieke  functie omdat KCB dagelijks vele bezoekers ontvangt aan het loket..

Geheimhoudingsplicht

Daarnaast heeft KCB een strenge geheimhoudingsplicht. Ook zijn er labs aanwezig voor microscopisch onderzoek. Dit enerzijds openbare karakter en anderzijds het meer naar binnen gerichte, gesloten functioneren naast de mogelijkheid om voldoende ruimte te bieden aan haar buitendienst medewerkers is kenmerkend voor de kantoren.

Hybride kantoor

De kantoor indeling van KCB is een combinatie van een traditionele kantoorcellen indeling met de “Moderne Werken” werkvorm. Daarmee is er een hybride manier van werken gerealiseerd die enerzijds open en anderzijds gesloten van karakter is.

Natuur

Bij groenten, planten en fruit wordt al snel de associatie gemaakt met de natuur. Dit is als herkenbaar element duidelijk terug te zien in het interieur van de kantoren van KCB.

In het interieur zijn veel zachte materialen toegepast in combinatie met organische vormen en natuurlijke kleuren. Waarmee gastvrijheid wordt uitgestraald en de link gelegd met de werkzaamheden van KCB.

De toepassing van glas staat enerzijds voor transparantie en anderzijds voor afstand in verband met het type werkzaamheden en met betrekking tot de geheimhoudingsplicht en de vertrouwelijkheid ervan.

Deze unieke mix van open-gesloten en hard-zacht sluit goed aan bij de uitstraling en werkzaamheden van KCB.

Kantoorhuisvesting uitvergroot onder een vergrootglas Icoon

Kantoorhuisvesting Advies

Beoordeling van uw huidige of nieuwe kantoorhuisvesting, werkplek optimalisatie en  advies over haalbaarheid en verbouwingskosten

 

Icoon van een uitgevouwen bouwtekening of bouwplanning

Projectmanagement

Onze projectmanagers begeleiden uw herhuisvesting en kantoorverbouwing met duidelijke afspraken over de planning en het budget

Icoon van een interieur: fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Ook voor inspirerende interieur ontwerpen afgestemd op de uitstraling, ruimtebehoefte en functionaliteit van uw organisatie

Gebouw Transformatie

Inwork HQ

Voormalig Nissan Garage

Kantoor Renovatie

Schaap

Schaap Advocaten & Notarissen

Herhuisvesting Begeleiding

KCB HQ

Kwaliteits Controle Bureau

De inrichting van uw kantoor begint hier

Meer weten?

Custom Office begeleidt en adviseert bedrijven bij de inrichting van het kantoor. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

info@customoffice.nl
023 - 8200 370
06 - 3002 2500

contactformulier