+31 (23) 8200 370 info@customoffice.nl

Kantoorhuisvesting Advies

Custom Office geeft aan uw bedrijf of instelling advies over de keuze en de beste inrichting van uw kantoorhuisvesting en begeleidt uw kantoor verbouwing of verhuizing. Tegenwoordig wint het thuiswerken steeds meer aan populariteit. Daardoor neemt de behoefte aan kantoorruimte ruimte af. Vaak zijn er minder werkplekken nodig. Ook omdat deze gedeeld kunnen worden. Anderzijds verandert de functie van het kantoor. Collega’s willen elkaar nog wel steeds graag ontmoeten waardoor het kantoor ook de functie van een clubhuis aan het krijgen is.

Wat zijn de mogelijkheden om meer uit uw bestaande kantoorruimte te halen? Het toepassen van een aangepaste werkvorm in combinatie met een aangepast interieur, upgrade of transformatie van uw huidige kantoor kan vaak tot een verrassende, moderne en inspirerende werkomgeving leiden, binnen de vertrouwde omgeving en vaak voor veel minder kosten dan een verhuizing.

Custom Office brengt met een haalbaarheidsonderzoek alle mogelijkheden van uw huisvesting en eventueel een andere huisvesting glashelder in beeld zodat u een weloverwogen besluit kunt nemen.

moderne kantoorgebouw toren nederland

Service

Bouwtekening Icoon

Project Management

Onze projectmanagers regelen de  verbouwing of herhuisvesting van uw kantoor tot en met de inrichting en verhuizing.

Computer werkplek Icoon

Werkplek Optimalisatie

Met werkplek optimalisatie zorgen we voor een optimale indeling van uw kantoorruimte en ideale opstelling van uw werkplekken.

Icoon van een Interieur van een fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Onze interieur ontwerpers staan garant voor een stijlvol interieur ontwerp en houden rekening met al uw wensen en eisen.

Icoon van een kantoor met een verfroller

Kantoor Verbouwing

Wij begeleiden de kantoor verbouwing vanaf  de bouwtekeningen, inkoop en bouw coördinatie, tot aan de oplevering.

Kantoorhuisvesting onder een vergrootglas Icoon

Kantoor Huisvesting Advies

Met onze Kantoorhuisvesting Advies Service behaalt u het beste rendement uit uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting.

Icoon van 3 verschillende kantoorgebouwen naast elkaar

Gebouw Beoordeling

Elk gebouw is anders. Daarom is het ene gebouw beter voor uw bedrijf geschikt dan het andere. Wij zoeken voor u uit waar de verschillen zitten.

Waarom kantoorhuisvesting advies?

Custom Office is de #1 service provider voor de kantoorhuisvesting. Sinds 1994 helpen wij bedrijven bij het vinden van het meest geschikte kantoor, het vormgeven van bestaande en nieuwe interieurs, het coördineren van kantoorverbouwingen en bij de organisatie van interne of externe verhuizingen

Panorama nachtfoto aan de Thames in Londen - Skyline kantorengebied in Londen

De Toekomst van kantoorhuisvesting begint hier

Meer weten?

Wij zijn de full service provider voor de kantoorhuisvesting en geven u graag advies bij een verandering van uw huisvesting.

info@customoffice.nl
2071 AR Santpoort-Noord
+31 (0) 23-5629796

contactformulier

2 + 14 =