023 8200 370 / 06 3002 2500 info@customoffice.nl

KantoorOntwerp

Custom Office is de full service provider voor het kantoorontwerp en de realisatie van uw inrichting.  Sinds 1994 helpen wij bedrijven bij het inrichten en de lay-out van het kantoor. Daarbij krijgt u van ons advies over het meest geschikte kantoor en begeleiden wij de verbouwing en herhuisvesting.

Elk bedrijf is anders. Daarom is ook enkele kantoor anders. Met onze tips & trends kunt u zelf aan de slag gaan met uw kantoor. De vormgeving en inrichting van het kantoor ondersteunen het beeld wat mensen bij het zien van uw bedrijf hebben. Wij stemmen ons kantoorontwerp af op uw type bedrijf zodat het past bij het door u gewenste beeld. Ook de werkplekindeling en inrichting wordt door onze ontwerpers optimaal afgestemd op de structuur en opbouw van uw organisatie. Daardoor verkrijgt u het optimale rendement uit uw kantoorhuisvesting.

Het kantoor van 2022 is niet alleen functioneel. Ook het plezier waarmee uw medewerkers naar kantoor gaan wordt steeds belangrijker. Het thuiswerken wint steeds meer aan populariteit maar collega’s willen elkaar kunnen blijven ontmoeten.  Daardoor krijgt het kantoor steeds meer de functie van een clubhuis waarbij een uitnodigende, inspirerend en onderscheidend kantoor door steeds meer bedrijven als essentieel wordt gezien.

Industriele kantoor interieur
kantoor brasserie industrieel

Kantoorontwerp Advies

Bij het vormgeven van de moderne kantooromgeving moet de juiste balans  worden gevonden tussen uitstraling, functionaliteit, plezier, budget en techniek.

Kantoorontwerp van Custom Office sluit aan bij de ontwikkelingen van nieuwe kantoor trends, uw organisatie, budget en planning, voldoen aan Bouwbesluit en ARBO en houdt rekening met de gebouwstructuur, de aanwezige installaties en gebouw akoestiek.

In eerste instantie brengen wij uw wensen en vereiste criteria in beeld, ook wel Programma van Eisen of PvE genoemd, en vertalen dit naar het schetsontwerp.  

Vanuit het schetsontwerp wordt het interieurontwerp verder uitgewerkt  naar het definitief kantoorontwerp: Werkplek lay-out, verlichtingsplan, materialen,  kleur, sfeer, stijl en inrichting met standaard werkplekmeubilair, maatwerk meubilair zoals receptiebalies, vergadertafels, pantrymeubilair, kastenwanden, lounge meubilair, garderobes, bars, en akoestische voorzieningen.

kantoor brasserie industrieel

 Vanuit het schetsontwerp wordt het interieurontwerp verder uitgewerkt  naar het definitief kantoorontwerp: Werkplek lay-out, verlichtingsplan, materialen,  kleur, sfeer, stijl en inrichting met standaard werkplekmeubilair, maatwerk meubilair zoals receptiebalies, vergadertafels, pantrymeubilair, kastenwanden, lounge meubilair, garderobes, bars, en akoestische voorzieningen.

Service

Bouwtekening Icoon

Project Management

Onze projectmanagers regelen de  verbouwing of herhuisvesting van uw kantoor tot en met de inrichting en verhuizing.

Computer werkplek Icoon

Werkplek Optimalisatie

Met werkplek optimalisatie zorgen we voor een optimale indeling van uw kantoorruimte en ideale opstelling van uw werkplekken.

Icoon van een Interieur van een fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Onze interieur ontwerpers staan garant voor een stijlvol kantoorontwerp en houden rekening met al uw wensen en eisen.

Icoon van een kantoor met een verfroller

Kantoor Verbouwing

Wij begeleiden de kantoor verbouwing vanaf  de bouwtekeningen, inkoop en bouw coördinatie, tot aan de oplevering.

Kantoorhuisvesting onder een vergrootglas Icoon

Kantoor Huisvesting Advies

Met onze Kantoorhuisvesting Advies Service behaalt u het beste rendement uit uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting.

Icoon van 3 verschillende kantoorgebouwen naast elkaar

Gebouw Beoordeling

Elk gebouw is anders. Daarom is het ene gebouw beter voor uw bedrijf geschikt dan het andere. Wij zoeken voor u uit waar de verschillen zitten.

kantoor ontwerp & styling

Sinds 1994 adviseert Custom Office bedrijven bij het beoordelen van het meest geschikte kantoor, het realiseren van de ideale werkomgeving, het stylen en ontwerpen van inspirerende interieurs, het begeleiden van kantoorverbouwingen en het organiseren van  interne of externe verhuizingen.

Nachtopname van de skyline in het kantoren centrum van Londen vanaf een terras aan de Thames

De inrichting van uw kantoor begint hier

Meer weten?

Custom Office begeleidt en adviseert bedrijven bij de inrichting van het kantoor. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

info@customoffice.nl
023 - 8200 370
06 - 3002 2500

contactformulier