023 8200 370 / 06 3002 2500 info@customoffice.nl

Technisch Office management

Met Technisch Office Management ondersteunen wij uw organisatie bij kleine interne verbouwings- en herhuisvestingsprojecten. 

Het hedendaags kantoor is een dynamische plek. Organisaties spelen voortdurend in op wisselende omstandigheden. Hierdoor veranderen afdelingen regelmatig en ook werkzaamheden worden aangepast. Daarmee is het prototype voor een ideaal kantoor vervallen.

De ideale kantooromgeving wordt bepaald door het soort werk dat er wordt verricht. Zo kan een kantooromgeving een belangrijke bijdrage leveren aan het rendement van een organisatie. Daarbij moeten werkplekken zo efficiënt mogelijk zijn ingedeeld. Alleen dan worden de kostbare ‘kantoormeters’ optimaal benut.

Kleine interne verbouwingen zijn een goed middel om in te spelen op deze veranderende omstandigheden. Maar wat een kleine verandering lijkt, kan toch een behoorlijke ingreep blijken. Bij een ogenschijnlijk simpele verplaatsing van een wandje, kan bouwkundig of installatietechnisch advies en/of praktische ondersteuning nodig zijn. Ook bij de aanpassing van luchtbehandeling, verlichting, plafonds, data en electra aansluitpunten is vaak bijzondere aandacht en technische kennis nodig. Daarbij mogen de wet- en de (arbo)regelgeving, en de belangen van de verhuurder en garantiebepalingen niet uit het oog worden verloren!

 

plattegrond kantoor renovatie
3D schets werkplek herindeling

Dynamische werkomgeving

In welke trajecten is Technisch Office Management inzetbaar?

Met Technisch Office Management ondersteunen wij bedrijven die hun huisvesting dynamisch willen aanpassen aan veranderende omstandigheden. Dat kan op alle mogelijk denkbare manieren. Dit betekent dat u Custom Office ad hoc inschakelt en alleen indien gewenst en/of nodig!

Projectvoorbereiding

  • Opstellen werkomschrijving met bijbehorende tekeningen
  • Vaststellen van een planning
  • Vaststellen van het benodigde budget

Werkvoorbereiding

  • Opstellen van offertespecificaties
  • Aanvragen en beoordelen van offertes
  • Opstellen van opdrachten

Uitvoeringsbegeleiding

  • Coördinatie
  • Directievoering

Projectmanagement

Denk hierbij aan interne verhuizingen, verbouwingen en wijzigingen van inrichtingen. En aan de opstelling van – en controle op onderhoudscontracten, opstelling van calamiteitenplan en bijbehorende tekeningen, onder- steuning bij de oplossing van storingen en calamiteiten. Dit allemaal op bouwkundig-, installatietechnisch- en inrichtingsniveau.

 

 

 

Service

Bouwtekening Icoon

Project Management

Onze projectmanagers regelen de  verbouwing of herhuisvesting van uw kantoor tot en met de inrichting en verhuizing.

Computer werkplek Icoon

Werkplek Optimalisatie

Met werkplek optimalisatie zorgen we voor een optimale indeling van uw kantoorruimte en ideale opstelling van uw werkplekken.

Icoon van een Interieur van een fauteuil met staande lamp

Interieur Ontwerp

Onze interieur ontwerpers staan garant voor een stijlvol interieur ontwerp en houden rekening met al uw wensen en eisen.

Icoon van een kantoor met een verfroller

Kantoor Verbouwing

Wij begeleiden de kantoor verbouwing vanaf  de bouwtekeningen, inkoop en bouw coördinatie, tot aan de oplevering.

Kantoorhuisvesting onder een vergrootglas Icoon

Kantoor Huisvesting Advies

Met onze Kantoorhuisvesting Advies Service behaalt u het beste rendement uit uw bestaande of nieuwe kantoorhuisvesting.

Icoon van 3 verschillende kantoorgebouwen naast elkaar

Gebouw Beoordeling

Elk gebouw is anders. Daarom is het ene gebouw beter voor uw bedrijf geschikt dan het andere. Wij zoeken voor u uit waar de verschillen zitten.

Technisch Office Management 

Sinds 1994 adviseert Custom Office bedrijven bij het beoordelen van het meest geschikte kantoor, het realiseren van de ideale werkomgeving, het stylen en ontwerpen van inspirerende interieurs, het begeleiden van kantoorverbouwingen en het organiseren van  interne of externe verhuizingen.

Panorama nachtfoto aan de thames in Londen - Skyline kantoren Londen

De inrichting van uw kantoor begint hier

Meer weten?

Custom Office begeleidt en adviseert bedrijven bij de inrichting van het kantoor. Neem met ons contact op voor een vrijblijvend advies en offerte.

info@customoffice.nl
023 - 8200 370
06 - 3002 2500

contactformulier